JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.fr-batterie-portable.com


http://www.fr-batterie-portable.com/dell.html
 

Accu DEWALT DW052K2H


By Zdziarski at 2017-09-22 22:11:26

Zo'n vogelvrije situatie, daar wil je je niet in bevinden. Her en der duiken nu bedrijven op die beweren dat ze (tegen flinke betaling) XP veilig kunnen maken, maar dat is niet mogelijk. Ze kunnen hoogstens wat pleisters plakken, maar de wond zal niet meer helen.Het enige advies dat we écht kunnen geven is: stap nú over, die kosten zijn veel lager dan het leed dat je voor de kiezen krijgt wanneer je computer ten prooi is gevallen aan hackers of een virus. Kun je nou écht niet overstappen, bijvoorbeeld door het gebruik van bepaalde software, zorg er dan voor dat je weet welke software je installeert. Internet Explorer is bijvoorbeeld geen verstandige keuze, de laatste versie die XP ondersteunt is IE 8.Chrome blijft Windows ondersteunen tot ten minste april 2015 en Mozilla heeft nog niet aangekondigd te zullen stoppen met de ondersteuning van Windows XP voor Firefox. Outlook Express kun je beter niet meer gebruiken. Vind je de dienst fijn, stap dan over op Outlook.com.Gebruik geen Internet Explorer meer, maar stap over op een browser die langer ondersteuning biedt.


Ben je van plan om nog heel veel online actief te zijn op je XP-machine, dan benadrukken we nogmaals hoe onverstandig het is om XP te blijven gebruiken. Gaat het echter om de software die er op draait en is internet daarvoor geen vereiste? Trek dan gewoon de ethernetkabel eruit, zodat de computer niet meer verbonden is met internet. In dat geval maakt het niet meer uit hoe oud het besturingssysteem is, als er niemand van buitenaf toegang heeft (en je dus ook geen onbekende geheugendragers in je pc steekt), loop je geen enkel risico.Diegene die het scherm overneemt, wordt door Ammyy Admin een operator genoemd. Download en start Ammyy Admin op je eigen computer. Vul de code (ID) van diegene die je wil helpen in bij Client ID en klik op Verbinden.Op de andere computer verschijnt een melding die goedgekeurd dient te worden met de knop Accepteren. Vervolgens verschijnt het beeldscherm van de ander op je scherm. Tijdens de hulp op afstand-sessie wordt de verbinding geoptimaliseerd en verdwijnt bijvoorbeeld tijdelijk de bureaubladfoto.Hoewel hulp op afstand-programma's steeds gebruiksvriendelijker worden, kan het altijd voorkomen dat er problemen optreden tijdens een sessie. De grootste boosdoener op dit gebied is beveiligingssoftware.



Vooral de firewall kan de verbinding hinderen. Als je een van de besproken oplossingen niet aan de praat krijgt, kun je de firewall en/of beveiligingssoftware tijdelijk uitschakelen. De standaard firewall-functie van Windows 7 vind je bij Configuratiescherm / Systeem en beveiliging / Windows Firewall.Problemen met een remote control-sessie? Schakel je firewall en/of beveiligingssoftware tijdelijk uit.Bij hulp op afstand is vertrouwen belangrijk, maar controle is nog prettiger. Dit is bij Ammyy Admin goed geregeld. De hulpbehoevende kan de verbinding altijd verbreken met de knop Stop.Het programma Ammyy Admin afsluiten heeft hetzelfde resultaat. Opnieuw verbinding maken gaat op dezelfde manier als beschreven bij de vorige stap. Dit kan een geruststellende gedachte zijn voor diegene die hulp nodig heeft: de verbinding moet altijd handmatig worden goedgekeurd.Het beeldscherm van de andere computer draait in een venster. Je kunt de muis en toetsenbord direct bedienen op afstand. Met de toetscombinatie Ctrl+Shift+Alt+F schakel je over naar volledige schermweergave. Druk nogmaals op deze toetscombinatie om weer terug te schakelen naar de vensterweergave.De speciale toetsen Ctrl, Alt en de Windows-toets blijven gekoppeld aan je computer. Als je deze toetsen naar het andere systeem wil sturen, druk je op de gelijknamige knoppen in de werkbalk van je Ammyy Admin-venster. Via het icoontje met de bliksemschicht kun je met Send Alt-Ctrl-Del de toetscombinatie Alt+Ctrl+Del 'opsturen', handig om bijvoorbeeld Windows Taakbeheer op afstand te starten.


Gebruik het menu om speciale commando's naar de andere computer te sturen.08 Bestanden kopiëren
Ammyy Admin heeft een eigen bestandsbeheerder aan boord genaamd File Manager. Dit is een soort mini-Windows Verkenner waarmee je bestanden tussen je computer en het systeem dat je hebt overgenomen kunt kopiëren. Ook hernoemen of verwijderen behoort tot de mogelijkheden. Je start de File Manager via een van de icoontjes links boven in beeld.Beweeg je muis over de iconen om File Manager te vinden. File Manager toont links de inhoud van je computer en rechts de inhoud van de computer die je hebt overgenomen. Blader door de mappen, selecteer wat je wil kopiëren en druk op F5 om de bestanden over te zetten.Gebruik File Manager om bestanden te kopiëren tussen je computer en het systeem dat je hebt overgenomen.Sommige Windows-versies hebben de optie 'extern bureaublad' aan boord (voor meer informatie zie ook dit artikel). Hiermee kun je op afstand inloggen op een Windows-computer of anderen uitnodigen om je scherm over te nemen.


Ook zijn er clients beschikbaar voor mobiele apparaten om de verbinding tot stand te brengen. We besteden in dit artikel geen aandacht aan deze oplossingen omdat de truc niet in alle Windows-versies werkt en lastiger is in te stellen.Er is een klein verschil tussen het overnemen van de computer van iemand anders en het op afstand bedienen van je eigen systemen. In dit laatste geval is veiligheid iets belangrijker omdat zo'n systeem continu wacht op een 'binnenkomende verbinding'. Ook is de extra bevestiging om verbinding te maken niet wenselijk, de computer is immers onbemand.We gaan Ammyy Admin instellen voor de 'onbemande computer'. Zo kun je bijvoorbeeld het scherm overnemen van een computer op zolder. De truc is ook handig om onderweg je bestanden thuis te benaderen of om op afstand systeembeheer uit te voeren op een computer van de kinderen.Deze en de volgende stap voer je uit op de computer die je later wil kunnen overnemen en bedienen. Probeer verbinding te maken op afstand met deze computer. Er wordt om goedkeuring gevraagd. Plaats nu een vinkje bij Onthoud mijn antwoord voor deze operator. Verbreek de verbinding en probeer opnieuw verbinding te maken. Als het goed is, kom je er in één keer in zonder bevestiging.Je kunt deze privilege altijd intrekken op de computer die op afstand wordt bediend. Ga in Ammyy Admin naar het menu Ammyy / Settings / Access permissions. Klik op de geautoriseerde operator en verwijder deze met Remove.



Om de computer over te kunnen nemen, dient Ammyy Admin actief te zijn. Het programma is eenvoudig in Windows te integreren. Start Ammyy Admin op de computer die je wil overnemen en open het menu Ammyy. Ga naar Service / Install. Herstart de computer. Ammyy Admin is onzichtbaar actief. Probeer het scherm nu als operator op afstand over te nemen vanaf een andere computer.Je kunt het automatisch starten van Ammyy Admin ook weer ongedaan maken. Start het programma en verwijder Ammyy Admin uit het Windows-opstartproces via het menu Ammyy / Service / Stop en vervolgens Ammyy / Service / Remove.Zorg er voor dat Ammyy Admin automatisch opstart met Windows als je de computer op elk moment wil kunnen overnemen.Als je Ammyy Admin inzet om je systemen op afstand te beheren (onbemande computers), is het verstandig om een extra wachtwoord in te stellen. Ga naar Ammyy / Settings / Access permissions en dubbelklik op de operator die toestemming heeft om het systeem over te nemen.Stel een goed wachtwoord in bij Password. Vanaf nu moet dit wachtwoord voor elke verbinding worden opgegeven om de computer over te kunnen nemen.Een makkelijke tool om je bestanden van Windows 8 te synchroniseren met OneDrive, is syncDriver. Hiermee kun je bestanden van de cloud-service op je computer zetten, of juist het tegenovergestelde realiseren.


Voor je aan de slag kunt met syncDriver, moet je deze software eerst downloaden. Ga naar syncdriver.com. Je komt op de homepage en kunt aan de rechterkant zien op welke besturingssystemen van Microsoft de software werkt. Hier net boven staat een blauwe knop met de tekst Donwload Now, It's Free. Klik hierop, open de setup en volg de standaard installatieprocedure. SyncDriver start hierna automatisch op.Log in met je Windows Live mailadres en je komt in het basismenu terecht. Druk met je linker muisknop op . Je kiest nu eerst welke map je wilt synchroniseren en komt daarna in het menu First-run Options terecht.Vink onder Synchronization behavior on first run de meest geschikte optie aan. Met All files en folders worden alle geselecteerde mappen gesynchroniseerd. Je kunt ervoor kiezen meteen na je keuze al een synchronisatie uit te voeren door Use sunchronization direction on first run aangevinkt te laten. Als tweede moet je beslissen wat je wilt synchroniseren. Wil je van de pc naar OneDrive, andersom of juist beide uitvoeren? Kies welke optie je wilt en klik op OK.Je komt nu weer in het hoofdmenu uit en ziet bovenin dat de bestanden aan het synchroniseren zijn. Op het moment dat er Synchronization complete in beeld verschijnt, is de synchronisatie klaar. Je bestanden zijn nu ook te vinden op de locatie waar je ze heen hebt geplaatst.


Je kunt je maplocatie aanpassen door links op Change root folder te klikken. Kies nu vanaf welke map je wilt synchroniseren met OneDrive en klik op OK. Het proces vindt vervolgens weer automatisch plaats.Een prominente whitehat hacker waarschuwt voor Chinese XP-machines die kunnen worden misbruikt als startpunt voor exploits. Die kunnen een grote bedreiging voor het internet gaan vormen.Onderzoeker James Forshaw van Context Information Security stelt dat het grote aantal XP-machines in China een ideale basis vormt om cyberaanvallen te voeden als ze worden omgevormd tot botnet."We hebben het over tientallen miljoenen pc's. Dat is een enorme pool om een DoS of andere aanvallen mee uit te voeren", zegt Forshaw. De onderzoeker won eerder 100.000 dollar in een wedstrijd uitgeschreven door Microsoft om kwetsbaarheden in Internet Explorer te vinden. "Het zou voor iedereen het beste zijn om China te helpen migreren."



  1. http://support.viralsmods.com/blog/main/2191940/

  2. http://dovendosi.microblr.com/

  3. http://www.getjealous.com/dovendosi


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia