JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.fr-batterie-portable.com


http://www.fr-batterie-portable.com/dell.html
 

Accu DEWALT DE9071


By Zdziarski at 2017-09-24 22:15:49

Bedenk wel dat je niet alleen de zang weghaalt, maar dat alle instrumenten in dit frequentiebereik worden weggehaald. Probeer de getallen daarom zo dicht mogelijk bij elkaar te houden.Je kunt ook op zoek gaan naar instrumentale versies van liedjes op sites als www.buykaraokedownloads.com. Vaak zijn dit officiële karaokeversies, maar soms ook goed nagemaakte kopieën zonder zang. Bij de meeste sites kun je een voorbeeld luisteren voordat je tot aanschaf overgaat.Wil je een zangstem hebben zonder de muziek, zoek dan eens met de zoekterm 'a capella' of 'acapella', de term voor solozang.Heb je opnames van platen of andere geluidsbestanden waar kraakjes, brommen en/of ruis te horen zijn? Er zijn oplossingen om dit weg te halen. Sommige foutjes zijn gemakkelijker weg te halen dan andere. Ruis in een opname is meestal vrij eenvoudig op te lossen. Om ruis goed te kunnen verwijderen, moet Audacity de ruis kunnen analyseren. Het is handig als het bestand een stuk ruis bevat zonder dat er gesproken of gezongen wordt.Open het bestand in Audacity, selecteer een stuk ruis zonder andere geluiden en kies voor Effecten / Ruis verwijderen. Klik op Ruisprofiel verkrijgen. Selecteer daarna een stuk audio dat gefilterd moet worden en zorg dat achter Ruis de optie Verwijderen is geselecteerd. Klik op OK en de ruis zal in de meeste gevallen weg zijn. Om kraakjes te verwijderen, bijvoorbeeld plaatruis, kies je voor Effecten / Klik-verwijdering.


De standaard-instelling is meestal een goed uitgangspunt, voor zachtere klikjes beweeg je de schuif achter Drempelwaarde iets naar links. Voor meer informatie kun je het beste even hier kijken.Om thuis een avondje de dj uit te hangen, heb je geen draaitafels, mixers en andere zaken nodig. Er is een aantal goede gratis dj-apps voor zowel pc als Mac te vinden. Of je gasten dansen, hangt natuurlijk grotendeels van je muzieksmaak en dj-skills af. Een goed programma is Virtual DJ. Klik op Free Download en installeer het programma.Let bij de installatie goed op dat je niet de Ask-Toolbar installeert. Druk dus op Cancel, daarna zal de installatiehulp van Virtual DJ starten. Na het openen vraagt Virtual DJ om je optionele accountgegevens. Klik op Skip en zet een vinkje voor Don't show again. Sleep een muziekbestand naar het linker-deck en één naar het rechter-deck. Met de afspeelknop onder het bestand speel je het eerste liedje af.Je kunt langzaam het tweede liedje erin mixen door de volumeschuiven tussen de twee decks aan te passen. Virtual DJ zit boordevol professionele functies, onder Support & Help / Wiki & Manuals op de website van Virtual DJ vind je meer informatie.



Stel: je wilt binnenkort een MacBook of een iPad aanschaffen, die je voornamelijk onderweg gaat gebruiken om te e-mailen, documenten te schrijven en soms gebruik je een flash-drive. Een CD luisteren of DVD kijken doe je ook graag. Kan je dan beter voor de tablet of de laptop kiezen?
Zoals je zou verwachten kun je met een laptop doen wat je maar wilt (okay, je hebt ook een externe CD/DVD-speler nodig als je iets anders wilt dan de oude niet-retina 13 inch MacBook Pro die Apple nog steeds verkoopt). Laten we je lijstje aflopen met betrekking tot de iPad.E-mail: Geen probleem. Je kunt de iPad met alle e-mailaccounts die je hebt configureren. Elke iPad kan via wifi een verbinding met het internet maken. Betaal 100 euro extra en je hebt een iPad die ook mobiele data ondersteunt.Documenten schrijven: Hoewel het klopt dat er momenteel geen native Microsoft Office suite voor de iPad is, kun je op de iPad Word-compatibele documenten openen en aanmaken met Apple's Pages app (8,99 euro). (Pages en andere iWork en iLife apps worden gratis meegeleverd met nieuwe iOS apparaten en Macs.) Als je alle functies van Word nodig hebt zul je aan Pages niet veel hebben, maar voor algemene tekstverwerking is het een prima vervanging. Verwacht wordt overigens dat Microsoft zeer binnenkort met een Office-app voor de iPad komt.


Als je van plan bent om lange documenten te schrijven, zou ik aanraden dat je een Bluetooth-toetsenbord aanschaft. Apple's Wireless Keyboard (69 euro) is goed, maar je kunt goedkopere Bluetooth-toetsenborden vinden die ook prima zijn.CD en DVD's: Dit is een gebied waarop je je gewoonten zult moeten veranderen. Apple heeft deze schijven grotendeels genegeerd, zowel op iOS-apparaten als computers (behalve de oude 13 inch niet-retina MacBook Pro, zoals ik eerder al zei). Als je naar muziek wilt luisteren of naar films wilt kijken moet je de schijven rippen (gebruik op je Mac iTunes voor je CD's of een tool zoals HandBrake voor de DVD's die je in je bezit hebt - schijven die je niet in je bezit hebt mag je niet rippen - en synchroniseer ze met je iPad) of stream je muziek vanaf diensten zoals Pandora, iTunes Radio, Spotify, Rhapsody, of Beats Music en stream video vanaf Netflix en Hulu.Flashdrives: De iPad heeft geen manier om een flashdrive te bevestigen. Dit is dus ook iets waarvoor je je gewoonten aan zult moeten passen. In plaats van de data tussen een computer of mobiel apparaat en een flashdrive te kopiëren, synchroniseren steeds meer mensen die data naar een of andere clouddienst - Dropbox, Google Drive, en Box zijn populaire keuzes. Elke dienst biedt wat gratis opslag aan, die je kunt gebruiken om bestanden tussen je computer, iPad en de cloud te synchroniseren.Het werkt als volgt. Zet thuis bijvoorbeeld een bestand in je Dropbox. Open de app onderweg als je een internetverbinding hebt en download het bestand naar je iPad. (Uiteraard moet het bestandsformaat compatibel zijn met een app die je op de iPad hebt om het te kunnen gebruiken). iWork documenten - bestanden geproduceerd door Apple's Pages, Numbers, en Keynote - kun je naar Apple's gratis iCloud-dienst synchroniseren.


Ik ben de laatste persoon om te beweren dat een iPad een volledige vervanging is voor een laptop. Er zijn veel dingen die een laptop kan die een iPad niet kan (of die met een iPad lastig zijn). Als je ontevreden bent met alles wat minder is dan een traditionele computer, kies dan voor de laptop. Maar als je bereid bent om iets flexibeler te zijn met de manier waarop je je data benadert en gebruikt, kan een iPad een redelijke oplossing zijn.
Dankzij smartphones en laptops is het makkelijker dan ooit om altijd toegang te hebben tot je bestanden. Maar ben je de enige die altijd toegang heeft tot je bestanden of hebben veel meer mensen dat? Hoe beveilig je bestanden en schijven tegen ongeoorloofde toegang?
De combinatie van een gebruikersnaam en wachtwoord zijn de bekendste manieren om bestanden te beveiligen. Helemaal correct is dat echter niet, gebruikersnaam en wachtwoord zijn geen methode voor beveiliging, maar voor authenticatie.De combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord kan wel enige zekerheid geven dat iemand ook echt de persoon is die hij zegt te zijn, maar het helpt op zichzelf niet de toegang tot een bestand te voorkomen. Daarvoor is een beveiligingstechniek nodig. Een bekende beveiligingstechniek is encryptie of versleuteling.



Daarvoor heb je in principe geen gebruikersnaam nodig, maar alleen een wachtwoord. Authenticatie en beveiliging zijn dus erg nauw met elkaar verbonden, maar het zijn toch verschillende onderdelen van dezelfde opdracht: gegevens beveiligen.Tip 01 Een wachtwoord is een vorm om vast te stellen dat iemand de persoon is die hij zegt te zijn.Een tweede belangrijk punt voordat je begint met het beveiligen van je bestanden, is dat elke beveiligingsmaatregel voorwaarden stelt om succesvol te zijn. En die voorwaarden zijn vaak afhankelijk van de plek waar je de maatregel toepast.Wil je echt niet dat iemand anders bij je bestanden kan, dan is de cloud niet de goede plek. Want in de cloud kan uiteindelijk altijd de beheerder van de server bij de bestanden. Een NAS in je thuisnetwerk is dan een betere plek, want daarvan ben je zelf de beheerder. En wil je je bestanden niet versleutelen maar alleen afschermen met een gebruikersnaam en wachtwoord, gebruik dan een bestandssysteem dat dit ook echt kan. Het FAT32-bestandssysteem dat Windows nog standaard gebruikt bij kleinere schijven en usb-sticks, kan dat bijvoorbeeld niet.


Het NTFS-bestandssysteem weer wel. Kies bij het formatteren daarom altijd voor Bestandssysteem / NTFS tenzij beveiliging niet nodig is of je de stick gaat gebruiken in combinatie met een pc met een oude versie van Windows, zoals Windows 95 of 98.Tip 02 Het FAT32-bestandssysteem is niet ontworpen voor beveiliging en dus ongeschikt voor het afschermen van bestanden.Beschermen van bestanden op de pc begint bij het maken van verschillende accounts voor de verschillende gebruikers van de pc. Ben je de enige gebruiker? Ook dan is het aan te raden één echt gebruikersaccount voor jezelf te maken en te voorzien van een wachtwoord.Bij oudere versies van Windows is er bovendien ook nog een Administrator-of Beheerderaccount dat met een wachtwoord moet worden beveiligd. In alle gevallen dient het wachtwoord ervoor dat alleen jij kunt inloggen op de pc en het besturingssysteem dan ook weet dat je inlogt. Ga naar het Configuratiescherm, kies Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht. Klik op Uw Windows-wachtwoord wijzigen wanneer je nog geen wachtwoord hebt of anderen je wachtwoord kennen. Klik dan op Een wachtwoord voor uw account instellen en typ het nieuwe wachtwoord inclusief de bevestiging.


Je kunt een geheugensteun opgeven voor als je het wachtwoord een keer niet direct herinnert. Bevestig met Wachtwoord instellen.Tip 03 Pas met een wachtwoord is een gebruikersaccount ook echt een account voor één gebruiker.Deel je de pc met anderen, maak dan voor elke gebruiker een eigen account aan met een eigen wachtwoord. Open het onderdeel Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht in het Configuratiescherm. Klik op Gebruikersaccounts toevoegen of verwijderen. Klik dan op Een nieuw account maken en geef het account een naam en kies voor Standaardgebruiker. Klik dan op Account maken.Klik daarna op het account in het scherm waar alle accounts staan weergegeven en kies voor Een wachtwoord instellen. Typ dan het wachtwoord, de herhaling en de geheugensteun. Dit laatste kun je ook aan de gebruiker zelf overlaten als hij de volgende keer de pc gaat gebruiken. Hij kan je account dan niet meer gebruiken, maar logt in met zijn eigen account en kan van daaruit een wachtwoord instellen.



  1. https://www.wireclub.com/users/dovendosi/blog

  2. http://blog.roodo.com/dovendosi


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia