JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.fr-batterie-portable.com


http://www.fr-batterie-portable.com/dell.html
 

Accu DEWALT DW055K 2


By Zdziarski at 2017-09-25 22:09:27

Start UNetbootin en klik naast Diskimage om aan te geven dat je een iso-bestand als bron wil gebruiken. Klik daarna op de knop met de drie puntjes rechts en selecteer het iso-bestand van Linux Mint.
Zorg dat onderaan als type USB-schijf vermeld staat en kies de schijfletter. Controleer altijd eerst in de verkenner of de schijfletter bij de usb-stick hoort, zodat je niet per ongeluk je harde schijf overschrijft. Klik dan op OK.UNetbootin maakt nu een opstartbare usb-stick aan en kopieert de inhoud van het iso-bestand ernaar. Na een tijdje krijg je de melding Installatie gereed. Opnieuw starten.
Druk op de knop Nu opnieuw starten om de computer te herstarten en zorg dan dat de computer van de usb-stick opstart. Daarvoor moet je in het BIOS misschien een optie wijzigen.Start nu je computer op vanaf de dvd. Daarvoor moet je misschien eerst nog in het BIOS het dvd-station vooraan in de opstartvolgorde plaatsen. Afhankelijk van het merk van je computer ga je naar de instellingen van het BIOS met bijvoorbeeld F2, Esc of Del.Sla de instellingen daarna op en herstart. Op sommige computers kun je tijdens het opstarten met een toets een menu oproepen waarin je kiest van welk opslagmedium je opstart. Als je het opstartmenu van Linux Mint te zien krijgt, weet je dat het werkt.


Na een tijdje is Linux Mint van de dvd-schijf opgestart en krijg je het bureaublad te zien. Hiermee krijg je ook al een eerste kans op een kennismaking met het systeem. Wat je nu ziet, is een volledig werkende Linux Mint-installatie, alleen werkt deze vanaf de dvd-schijf en nog niet vanaf je harde schijf.Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig testen of je draadloze netwerkkaart ondersteund wordt en kijken of Linux Mint je ligt. Dubbelklik linksboven op het bureaublad op Install Linux Mint om het installatieprogramma te starten.Het installatieprogramma van Linux Mint bestaat uit zeven stappen. In de eerste stap kies je je taal, Nederlands is ook één van de opties. Na je keuze verandert de taal van het installatieprogramma en klik je op de knop Verder om door te gaan.In de volgende stap controleert het installatieprogramma of je over voldoende vrije schijfruimte beschikt, of je computer op een stroomvoorziening is aangesloten en of je met internet verbonden bent om de nieuwste versies van de te installeren software te downloaden. Klik daarna op Verder.Markvorser IDC heeft de cijfers bekeken en denkt dat de pc-markt dit jaar met 6 procent slinkt. Vorig jaar werden er 315 miljoen systemen verscheept en dat worden er dit jaar 296 miljoen. Tegen 2018 is het aantal verscheepte pc's nog eens 1,4 procent gedaald. IDC verwacht dat de daling afvlakt en de groei 'stabiliseert rond de nul procent'.



Er klopt iets niet met die verwachting. Tenzij IDC opeens pc's anders telt, verwacht ik dat het aantal verscheepte pc's met tenminste 10 procent zal dalen, zo niet meer. In 2015 kan het twee kanten op. Als Microsoft met Windows 9 in 2015 een systeem kan afleveren dat traditionele pc-gebruikers (we zijn er met 1,4 miljard) kunnen pruimen, vlakt de daling misschien af. Maar als er geen Windows 9 is met een desktopinterface die beter is dan Windows 7, is het lastig voorspellen wat de impact gaat zijn op de pc-markt.In beide gevallen zullen we een forse daling zien in 2016 en later. Deze voorspelling is niet gebaseerd op het kijken in een glazen bol, navelstaren voor gevorderden of een geavanceerde wiskundige extrapolatie, maar gestoeld op gezond verstand.Een jaar geleden voorspelde IDC dat in de tweede helft van 2013 de markt een klein beetje momentum zou krijgen als gevolg van de uitgestelde aankoop in 2012 en vanwege betere inzichten in het verkoopkanaal, herstructurering van de sector en een bredere acceptatie van Windows 8. Ook verwachtte IDC een opleving bij het in zicht komen van XPocalypse in april. IDC verwachtte een daling van 1,3 procent in zijn bijgestelde cijfers.


Maar nu zien we een daling van 9,8 procent vorig jaar. IDC zat er blijkbaar behoorlijk naast. Deze keer moeten we geloven dat dit jaar de markt maar 6 procent slinkt? Poe hé, de analisten moeten hier eens een goed nachtje over slapen en direct na Sesamstraat naar bed.Windows 8 was een dieptepunt voor Microsoft op meerdere niveaus. Windows 8.1 heeft de vrije val op z'n best iets gedempt. De aankomende lente-update van 8.1 levert ook maar een klein beetje verlichting op - een heel klein beetje. Windows XP-gebruikers blijven bij hun besturingssysteem, of Microsoft het nu wil of niet.Windows 7 - ja, zelfs met verouderde hardware - blijft het besturingsysteem dat de meeste mensen willen gebruiken - of het nu zakelijke klanten of consumenten zijn. OS X blijft ondertussen stabiel, terwijl mobiele besturingssytemen iOS en Android iedereen de wind uit de zeilen neemt.Ik durf m'n hoofd boven het maaigras uit te steken en voorspel dit jaar een procentuele daling van twee cijfers voor de komma voor pc's en laptops als we straks 2014 kunnen vergelijken met 2013. Diezelfde voorspelling deed ik vorig jaar om deze tijd en ik heb de markt niet zien veranderen de afgelopen tijd. Als de Mac er niet was - die zelf ook nog problemen heeft - zou ik de toekomst van de markt nóg somberder inzien.


Laten we daarom bij dezen afspreken dat we aan het eind van het jaar de voorspelling van IDC erbij halen om te kijken wat het eindcijfer is. Durft er ondertussen iemand geld inzetten op de 6 procent van IDC?ACHTERGROND - Moeten XP gebruikers upgraden naar Windows 8? Microsoft vindt van wel. Hieronder leg ik Microsofts positie uit terwijl het zich voorbereidt op de beëindiging van de ondersteuning van Windows XP. Daarnaast geef ik een overzicht van de opties voor jou als Windows XP gebruiker.
Microsoft lijkt vastbesloten om de positie van Windows 8 te versterken. Zo bleek onlangs maar weer eens uit een blogpost waarin het bedrijf lezers aanspoort om hun vrienden te helpen upgraden van Windows XP naar Windows 8.1.Na enkele argumenten over hoe niemand zo dom kan zijn om nog steeds XP te draaien, komen we bij de echte kwestie aan. Op 8 april gaat Microsoft de ondersteuning van Windows XP beëindigen, en deze pagina is bedoeld om de opties voor Windows XP gebruikers uit te leggen wanneer de deadline verstreken is. En wat zijn die opties volgens Microsoft?



Nou, laten we eens kijken: upgraden naar Windows 8 of een nieuwe pc aanschaffen. En als je een beetje cynisch bent, heb je misschien opgemerkt dat de twee opties van Microsoft met elkaar gemeen hebben dat ze allebei helpen om Microsofts Windows 8 aan de man te brengen. Het zal een aantal slimmeriken echter niet ontgaan zijn dat er een derde optie is: XP blijven gebruiken.Windows 8 is in mijn ogen een prima besturingssysteem. Het is stabiel en snel, en de irritaties van het moderne startscherm worden meer dan goedgemaakt door de voordelen van Windows 8, zoals ingebakken antivirus. Vanwege die functie denk ik inderdaad dat de wereld er een stuk beter uit zou zien als iedereen die XP draait naar Windows 8 zou upgraden. En velen zouden dat kunnen, vanwege de lichte systeemvereisten van Microsoft's nieuwste desktop besturingssysteem.Het is Microsofts eigen beslissing (en dat is niet onredelijk) om XP niet langer te ondersteunen. Het heeft het dertien jaar lang gratis ondersteund, en we zijn inmiddels drie versies verder. Het is redelijk om te zeggen dat Microsoft haar contract met gebruikers van XP is nagekomen. Tenslotte is Windows Vista zeven jaar geleden uitgekomen, dus het einde van XP kan niet echt als een verrassing komen.


Bovendien is het beëindigen van de ondersteuning niet hetzelfde als een doodssteek. XP zal op 9 april nog steeds prima functioneren. Het enige wat er gebeurt is dat Microsoft niet langer gratis patches voor XP zal verstrekken. Meer hierover hieronder.Er zijn goede en slechte redenen waarom mensen nog steeds XP gebruiken. Aan de ene kant heeft het verschrikkelijke Windows Vista waarschijnlijk mensen afgeschrikt om een nieuwe pc te kopen of het besturingssysteem te upgraden. Het economische klimaat van de afgelopen zes jaar zal hier ook invloed op hebben gehad.Maar het is goed dat een pc van tenminste zeven jaar oud nog steeds zijn werk doet. Het is heel goed mogelijk dat het feit dat oudere pc's het nog prima doen één van de redenen voor de vertraging in de pc verkoop is. En dat is iets waar Microsoft positief over zou moeten zijn.XP blijft een stabiel besturingssysteem boordevol functies. En voor veel XP gebruikers voldoet het nog prima.Upgraden naar Windows 8 is een goede zaak, als je pc het tenminste aankan. Je zult er geen spijt van krijgen - als je het wilt. Is het bittere noodzaak om over te stappen? Dat nou ook weer niet. Hier de feiten over de XP naar Windows 8 kwestie:- Als jij, of je vrienden en familie, nu probleemloos XP draaien zal het de dag nadat Microsoft het niet langer ondersteunt nog steeds prima draaien. Maar na verloop van tijd zal hier verandering in komen. Dit heeft te maken met de beveiliging en de beschikbaarheid van software en hardware van derden. (Wat voor besturingssysteem je ook draait, het moet altijd up-to-date antivirus, antispyware en een firewall draaien, en je moet al je software zoveel mogelijk updaten.)


- Als je je XP-hardware kunt upgraden is het waarschijnlijk logisch om dit te doen, maar dat hangt af van hoe gemakkelijk het is om de 130 euro te vinden om een Windows 8-licentie te kopen. Als je krap bij kas zit hoed je niet te upgraden.- Als je je pc simpelweg niet kunt upgraden, moet je afwegen hoe sterk je een nieuwe pc nodig hebt of wilt hebben.Wat betekent het 'einde van de ondersteuning van Windows XP' voor XP gebruikers?
Het einde van de ondersteuning van Windows XP betekent niet dat Windows Update ineens niet meer zal werken. Het betekent gewoon dat er geen nieuwe Windows updates meer zullen verschijnen.Dit heeft gevolgen voor de stabiliteit. Bovenal betekent dit dat kwetsbaarheden die in nieuwere versies van Windows gevonden worden getest zullen worden om te zien of je aangepast kunnen worden om XP aan te vallen, en als dat lukt hoef je niet op de hulp van Microsoft te rekenen om het probleem op te lossen.



  1. http://retrouve3.bravesites.com/blog

  2. http://retrouve3.sosblogs.com/

  3. http://retrouve3.mee.nu/
Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia