JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.fr-batterie-portable.com


http://www.fr-batterie-portable.com/dell.html
 

Accu Toshiba PA3356U-3BRS


By Zdziarski at 2017-10-04 22:22:39

De Arduino is niet één bordje, maar een hele reeks. Een Arduino-bordje bevat een 8- of 32bit-microcontroller en bevat heel wat minder rekenkracht dan de Raspberry Pi. De kracht van de Arduino zit in zijn eenvoud: je programmeert het apparaatje op je computer in de Arduino IDE-software en uploadt het programma dan met een usb-kabel naar het bordje. Een Arduino-bordje kun je uitbreiden met zogenaamde 'shields', dochterbordjes die de functionaliteit uitbreiden, zoals om een motor aan te sturen, met een SD-kaartslot of met een lcd-schermpje. Er bestaat een levendig ecosysteem van Arduino-bordjes en shields van allerlei fabrikanten.De Arduino is een bordcomputertje met een levendig ecosysteem.Met de UDOO Quad krijg je twee in één: het bordje combineert een ARM Freescale Cortex-A9 i.MX.6 quadcore-processor die Linux of Android draait met een Arduino Due-subsysteem. Verder laat de uitrusting niets te wensen over: je krijgt gigabit-ethernet, wifi, 2x usb, 1x mini-usb en 1x mini-usb-otg (on-the-go), en aansluitingen voor analoge audio en microfoon, SATA, een cameraconnector en een microSD-slot. Alle shields (uitbreidingsbordjes), sensoren en actuatoren die compatibel zijn met de Arduino Due kun je op dit computertje aansluiten, wat ideaal is als je je Android-apps wilt voorzien van gegevens die uit sensoren komen.De UDOO Quad bevat twee processoren: een quadcore-ARM-processor en Arduino-subsysteem.De Intel Galileo is een unicum: het is het eerste ontwikkelbordje dat Arduino-gecertificeerd is gebaseerd op de Intel-processorarchitectuur. Alle Arduino-software draait ongewijzigd op Intels bordje en ook Arduino-shields (uitbreidingsbordjes) voor de Arduino Uno R3 zijn compatibel. Het hart van het bordje bestaat uit een Intel Quark SoC X1000-applicatieprocessor die compatibel is met de Pentium-instructieset en Linux draait. Je hebt toegang tot mogelijkheden die op de meeste Arduino-bordjes niet te vinden zijn, zoals een mini-PCI Express slot op volledige grootte, 100Mbit-ethernet, een microSD-slot, een RS-232 seriële poort, een usb-host-poort, een usb-client-poort en 8 MB NOR-flashgeheugen.


Met de Galileo haal je een Pentium-processor in huis die compatibel is met Arduino.Tinkerforge is een opensource hardwareplatform dat bestaat uit stapelbare bouwblokjes (Bricks van 4 bij 4 cm) die verschillende modules (Bricklets) aansturen. De hardware programmeer je op je computer in C, C++, C#, Object Pascal, Java, Perl, PHP, Python, Ruby of VB.NET en stuur je aan via usb, wifi of ethernet. Elke Brick heeft een ARM-microcontroller van 32 bit, een usb-poort en connectoren voor andere Bricks en Bricklets. Er bestaan Bricklets met knopjes, joysticks, motors, accelerometers en lcd-schermpjes. Als je Arduino te ingewikkeld vindt, biedt de blokkendoos van Tinkerforge je zeker heel wat plezier.De APC van VIA is een minidesktopcomputer in Neo-ITX-formaat die Android draait. Het hart is een ARM-processor van 800 MHz met 512 MB RAM en 2 of 4 GB NAND-flashgeheugen. Er bestaan verschillende varianten van het bordcomputertje, maar HDMI, VGA, 100Mbit-ethernet, usb, micro-usb, audio uit, audio in en een microSD-kaartslot behoren tot de aanwezige connectoren. De APC 8750 is het standaardmodel met Android, terwijl de APC Rock met Firefox uitgerust is. Een speciale variant is de APC Paper, die in een gerecycleerde kartonnen case in de vorm van een boek komt. Dit computertje, dat ook Firefox OS draait, leg je dus eenvoudig tussen een stapel boeken.


Een volledige desktopcomputer in een boek: geen toekomstmuziek, maar realiteit met de APC Paper.De CuBox-i van SolidRun is een zwart kubusje van 5 kubieke cm, waarin heel wat mogelijkheden verstopt zijn. Afhankelijk van de versie krijg je een i.MX6-processor met 2 of 4 kernen, 1 of 2 GB RAM en 100Mbit- of 1Gbit-ethernet. Tot de andere specificaties behoren 802.11n wifi en bluetooth (beide enkel in de quadcore-versie), usb 2.0, een microSD-kaartslot, een eSATA II 3Gbps-verbinding, een optische S/PDIF audio-uitgang en een infrarood zender en ontvanger. Het doosje biedt dus een heel volledige minicomputer, dat je als mediacenter, NAS of zelfs desktopcomputer inzet. Wordt standaard geleverd met Android, maar ondersteunt ook de meest courante Linux-distributies.De CuBox-i van SolidRun verbergt heel wat mogelijkheden in zijn compacte behuizing.Al lang voor er van de Raspberry Pi sprake was, maakt het Amerikaanse bedrijf Gumstix computerbordjes ter grootte van een stukje kauwgum (17 bij 58 mm). Er bestaan talloze varianten van, met processorsnelheden tot 1 GHz, een SD-kaartslot en optioneel wifi en bluetooth. Standaard komen de computerbordjes met weinig poorten, maar er bestaan ook heel wat uitbreidingsbordjes, waaronder de Parlor die onder andere micro-HDMI, usb-otg (on-the-go), ethernet, audio en een usb-consolepoort aanbiedt. Er bestaat ook een camerabordje en een uitbreidingsbordje met lcd-aanraakscherm. Gumstix biedt ook bordjes met behuizing aan. Al deze minicomputertjes draaien op Linux.



De computertjes van Gumstix zijn maar zo groot als een stukje kauwgum.De OLinuXino van Olimex is een bordcomputertje waarvan de specificaties en het hardwareontwerp volledig open zijn. Bovendien gebruikt het bordje een iMX233-processor die in kleine aantallen te koop is. Daardoor kan in principe iedereen zelf een OLinuXino-bordje tegen redelijk lage kosten maken. De OLinuXino werkt in een temperatuurbereik van -25 tot +85 graden Celsius, waardoor het ook in industriële omgevingen of buiten bruikbaar is. De A10-OLinuXino-LIME beschikt over 512 MB RAM, SATA, HDMI, 2x usb, 1x usb-otg, 100Mbit-ethernet en een microSD-kaartslot, en er bestaan nog enkele andere uitvoeringen. De bordjes draaien Linux.De Cotton Candy van FXI Technologies is een computertje ter grootte van een usb-stick, dat je via HDMI in je televisiescherm inplugt. Aan de andere kant van het staafje zit een usb-aansluiting voor randapparatuur. Verder beschikt de Cotton Candy over 802.11b/g/n wifi, bluetooth 2.1+EDR en een microSD-kaartslot. De processor is een Samsung Exynos 4210 die op 1,2 GHz draait en 1 GB RAM heeft. FXI ondersteunt Android en Ubuntu op de Cotton Candy, die H.264 1080p-video's kan streamen en decoderen. Het computertje weegt maar 21 g en kun je overal gemakkelijk mee naartoe nemen. Je tovert er elke tv of computermonitor mee om in een volwaardige computer. De Cotton Candy is op dit moment helaas niet leverbaar.


Met de Cotton Candy tover je elk scherm om in een volwaardige computer.De MK802 van het Chinese bedrijf Rikomagic is al enkele jaren een populaire Android mini-pc in de vorm van een usb-stick. De nieuwste versie is de MK802 IV, met een ARM Cortex-A9 quadcore-processor op 1,6 GHz, 2 GB RAM, 8 GB flashopslag, 802.11 b/g/n wifi, bluetooth, HDMI en usb 2.0. Je sluit de stick aan op de HDMI-ingang van je tv om er een gigantische Android-tablet van te maken. Stroom trekt de MK802 IV van een usb-poort van je tv of met de meegeleverde voedingsadapter. De grafische chipset is krachtig genoeg voor games in Full HD-resolutie en met de ondersteuning van DLNA en Miracast stream je video van elk apparaat naar je tv.De MK802 IV is de nieuwste Android mini-pc in de populaire reeks van Rikomagic.De TBS 2910 Matrix van de Chinese tv-tunerproducent TBS is een buitenbeentje: deze minicomputer die Android en Linux draait, ondersteunt de usb- en mini-PCIe-tuners van TBS en populaire software om tv-programma's op te nemen, zoals XBMC, VDR, Tvheadend en DVBLast. Het apparaatje is uitgerust met een Cortex-A9 quadcore-processor op 1 GHz, 2 GB RAM en een variëteit aan aansluitmogelijkheden: 3x usb 2.0, HDMI, SATA 3, mini-usb, mini-PCIe, optische S/PDIF, infraroodontvanger, een SD-kaartslot en microSD-kaartslot, gigabit-ethernet en 802.11 b/g/n wifi. Ideaal om er je eigen opnamesysteem voor digitale tv mee in elkaar te knutselen.


Als je een nieuwe computer aanzet met Windows 8.1 (dus niet de upgrade-versie), wordt er ook gevraagd om je aan te melden met je Microsoft-account. Kies voor Een nieuw account maken en klik op Aanmelden met een Microsoft-account. Je krijgt nu wel de mogelijkheid om een lokaal account aan te maken.Tip 05 Een nieuwe computer met Windows 8.1 neem je het snelst in gebruik met een Microsoft-account, maar het kan ook zonder.De update naar Windows 8.1 laat nogal wat bestandsresten achter. Dit is geen probleem als je een grote harde schijf hebt, maar wel als je schijfruimte beperkt is. SSD-gebruikers hebben hier bijvoorbeeld al snel mee te maken. Ga naar Configuratiescherm / Systeem en beveiliging / Systeembeheer en open Schijfopruiming. De restanten van geïnstalleerde Windows-updates (en andere resten) vind je achter de knop Systeembestanden opschonen.Let op: met deze schoonmaakactie maak je veel schijfruimte vrij, maar er is ook een klein risico om rekening mee te houden. De bestanden die je opruimt zijn onder andere bedoeld om updates 'terug te draaien' als er iets mis gaat. Voer deze schoonmaakactie dus alleen uit als je systeem stabiel werkt met alle geïnstalleerde updates.



Tip 06 Werkt je systeem al enige tijd stabiel? Dan kun je bestandsresten van de updateprocedure laten verwijderen.Windows 8.1 heeft een startknop op de plek waar voorheen je startmenu stond: linksonder in beeld. De startknop is zichtbaar in de bureaubladomgeving en meestal ook in het nieuwe startscherm of geopende apps. De omschrijving 'meestal' is op zijn plaats omdat de knop om onduidelijke regenen soms ineens niet meer verschijnt. Zodra je op de startknop klikt, keer je terug naar het nieuwe startscherm. Door nogmaals te klikken, schakel je terug naar de app of bureaubladomgeving waar je zojuist vandaan kwam. Een druk op de Windows-toets op je toetsenbord doet hetzelfde als een klik op de startknop.Tip 07 De startknop brengt je terug naar het Windows 8.1-startscherm.De functie van de Windows 8.1-startknop lijkt weinig te betekenen als je erop klikt met de linkermuisknop, maar probeer vooral de rechtermuisknop eens! Je krijgt een geavanceerd menu met directe verwijzing naar bijvoorbeeld je apparaatbeheer, configuratiescherm en taakbeheer. Ook kun je een zoekopdracht starten. Handig is de optie Afsluiten of afmelden. Hiermee kun je je computer direct uitschakelen, opnieuw opstarten of een energiebesparende stand kiezen.


Als je iemand bent die zijn iPhone altijd in een zak of tas laat zitten, zal je het fijn vinden dat je een inkomend gesprek met je Mac kunt beantwoorden. Je kunt ook telefoontjes plegen vanaf je Mac - voor de andere persoon ziet het er gewoon uit alsof het van je iPhone afkomt.Om dit te laten werken moet je zowel je Mac als je iPhone configureren. Op de iPhone, ga naar Settings > FaceTime en schakel de iPhone Cellular Calls optie in. Zoals de optie weergeeft, kun je hiermee oproepen versturen en beantwoorden op apparaten die ingelogd zijn op je iCloud account wanneer ze in de buurt zijn en op wifi zitten. Op je Mac die Yosemite draait, open je de instellingen van de FaceTime app en schakel je de iPhone Cellular Calls optie in.Wanneer je een oproep ontvangt, wordt deze van je iPhone naar je Mac doorgestuurd. Je kunt nog altijd de oproep op je iPhone beantwoorden als je dat wilt, maar als je hem laat overgaan verschijnt er een notificatie op je Mac (met zijn eigen ringtone) waarmee je de oproep kunt beantwoorden of weigeren. Als je de oproep beantwoordt kun je het gesprek voeren via de microfoon en speakers van de Mac.Je kunt ook vanaf je Mac telefoontjes plegen. Om dat te doen, open FaceTime; selecteer het tabblad Audio; en voer een naam, e-mailadres, of telefoonnummer in van een contactpersoon die je wilt bellen. Zolang ze een telefoonnummer aan hun naam gekoppeld hebben, zul je een klein telefoonicoontje naast hun naam zien staan. Klik erop en je zult allerlei opties zien staan - Call Using iPhone is daar een van, gevolgd door de telefoonnummers van die persoon.


SMS-berichten zullen ook van je iPhone naar de Messages app op je Mac doorgestuurd worden. Wanneer je met je Mac antwoordt zullen ze terug naar SMS worden geconverteerd en naar de bedoelde ontvanger gestuurd worden.Het overkomt ons uiteindelijk allemaal: je koopt een nieuw computer, en na verloop van tijd is het nodig om Windows eens volledig te herinstalleren. In het meest gunstige geval kun je een schone back-up terugzetten, maar wat als dat niet zo is?Je kunt er natuurlijk gewoon voor kiezen om te gaan voor een volledig schone installatie van Windows en daarvoor even de DVD lenen van een ander, maar je hebt natuurlijk wél zelf een geldige licentiecode nodig. Maar hoe achterhaal je die wanneer je een pc hebt gekocht waar Windows al op geïnstalleerd stond?In veel gevallen zit er op de zijkant van je systeemkast een sticker met daarop de licentiecode. Het liefst zouden we zeggen in alle gevallen, maar de realiteit is helaas anders. Gelukkig zijn er ook andere manieren om je licentiecode te achterhalen.In veel gevallen vind je de licentiecode van Windows op de zijkant van je systeemkast.Belarc Advisor (www.belarc.com) is een gratis programma dat precies weet waar het moet kijken om te achterhalen welke licentiecode er is gebruikt voor de installatie van Windows. Zodra je het programma hebt geïnstalleerd en gestart, kun je direct een scan laten uitvoeren. Je krijgt bij het starten nog een vraag of er ook gescand moet worden op beveiligingselementen, maar dat is niet de insteek van wat we nu aan het doen zijn, dus je kunt op No klikken.



  1. http://support.viralsmods.com/blog/main/2191940/

  2. http://dovendosi.microblr.com/

  3. http://www.getjealous.com/dovendosi
Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia