JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
Computer Support Blog
Essensial Software for Web Based Support
HP Server and Desktop
HP ILO - Remote Tech-Support Software
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.fr-batterie-portable.com


http://www.fr-batterie-portable.com/dell.html
 

Accu BOSCH GSB 18V LIN


By Zdziarski at 2017-10-16 21:49:46

De Mac mini heeft een FireWire 800 poort om externe harde schijven en andere apparatuur aan te sluiten. Hij heeft ook een gigabit ethernet poort, voor als je verbinding wilt maken met een bedraad netwerk.Om een beeldscherm aan te sluiten kun je de HDMI-poort of Thunderbolt poort gebruiken. Het kan zijn dat je een adapter aan moet schaffen als je beeldscherm geen HDMI of Mini DisplayPort heeft (die aansluit op de Thunderbolt poort van de Mac mini). Als je een scherm hebt met VGA en/of DVI output zul je de Mini DisplayPort-to-VGA Adapter of de Mini DisplayPort-to-DVI Adapter nodig hebben. Deze kosten 29 euro per stuk.Hoe snel is het? De Mac mini zal geen snelheidsrecords vestigen - het is één van de traagste Macs in Apple's arsenaal. Maar beoordeel zijn prestaties niet al te streng. Voor algemeen gebruik (schrijven, e-mail, web, sociale media) en voor het bewerken van korte video's is de Mac mini prima geschikt.Aankoopadvies: Deze versie van de Mac mini is twee jaar geleden door Apple op de markt gebracht, en het lijkt er niet op dat er snel een update zal komen, aangezien Intel aangekondigd heeft dat haar Broadway chipset (de set die waarschijnlijk voor een nieuwe Mac mini zal worden gebruikt) pas tegen het einde van het jaar zal verschijnen.


Verder, voor nieuwe Mac gebruikers die overstappen van een PC, is de Mac mini een geweldig apparaat, als je het niet erg vindt om niet de allernieuwste processoren te hebben. Het is een geweldige keuze voor mensen met een kleiner budget, of voor iemand die een tweede computer in huis wil hebben. Het apparaat kan prima omgaan met alledaagse taken. Maar als je een Mac als productiemachine voor videobewerking wilt gebruiken of een andere taak waarvoor flink wat rekenkracht nodig is, overweeg dan een iMac aan te schaffen.
Wat is het? De iMac is Apple's iconische alles-in-één computer. Hij is gemaakt van aluminium met een ingebouwd scherm, en ziet er statig uit op je bureau. Hij levert bovendien topprestaties.Voor wie is het bedoeld? De iMac is geweldig voor zowel beginners als veeleisende gebruikers. Hij kan zowel alledaagse als zware taken prima aan. Het apparaat is ideaal voor iemand die een complete computersetup (toetsenbord, muis of trackpad, en scherm) moet aanschaffen en zijn werkruimte zo goed mogelijk wil benutten.Wat zijn de specificaties? Er zijn momenteel vijf iMac modellen verkrijgbaar. Drie daarvan hebben een 21.5 inch scherm, de overige twee hebben een scherm van 27 inch. Alle iMacs worden standaard geleverd met 8GB geheugen en een 1TB harde schijf.


Het 21.5 inch instapmodel dat €1129 kost heeft een dual-core 1.4GHz Core i5 processor en Intel HD Graphics 5000 graphics. De 21.5 inch iMac van €1329 heeft een 2.7GHz quad-core Core i5 processor en Intel Iris Pro geïntegreerde graphics. De 21.5 inch iMac van €1529 bevat een 2.9GHz quad-core Core i5 processor en een afzonderlijke Nvidia GeForce GT 750M grafische processor met 1GB aan videogeheugen. De harde schijven in de 21.5 inch modellen zijn 5400-rpm drives.Je kunt de 21.5 inch iMac na aankoop niet upgraden, dus overweeg om €200 extra te betalen voor een geheugenupgrade naar 16GB. De 21.5 inch iMac kan ook een 1TB Fusion Drive upgrade krijgen of een flashopslag upgrade. De iMac van €1529 kun je voor €200 upgraden naar een 3.1GHz quad-core Core i7 processor. De modellen van €1129 en €1329 kun je geen processorupgrade geven.De 27 inch iMac van €1849 heeft een 3.2GHz quad-core Core i5 processor en een afzonderlijke Nvidia GeForce GT 755M grafische processor met 1GB aan videogeheugen. De iMac van €2029 heeft een 3.4GHz quad-core Core i5 processor en een afzonderlijke Nvidia GeForce GTX 775MX grafische processor met 2GB aan videogeheugen. De harde schijven in de 27 inch modellen zijn 7200-rpm drives. Beide 27 inch iMac modellen kunnen Fusion Drive of flashopslag upgrades krijgen. Een andere optie voor het model van €2029 is een upgrade naar een 3.5GHz quad-core Core i7 CPU voor €200.



Je kunt het RAM op de 27 inch iMac eenvoudig upgraden. Het apparaat heeft vier RAM-sleuven, die je via de achterzijde kunt benaderen. Apple installeert de standaard 8GB als een set van twee 4GB modules, dus je kunt na aankoop van het systeem meer RAM toevoegen. Of als je dat liever wilt, kun je het RAM bij aankoop upgraden naar 16GB (€200) of 32GB (€600).De iMac wordt geleverd met Apple's Wireless Keyboard en Magic Mouse. Als je online via de Apple Store bestelt, kun je het toetsenbord echter vervangen door bedrade versie met een numeriek toetsenbord, en kun je de muis vervangen door een Apple Mouse of een Magic Trackpad zonder dat je hoeft bij te betalen. Je kunt ook kiezen om voor €69 extra zowel een Magic Mouse als een Magic Trackpad te ontvangen.De iMac heeft geen optische drive. Als je CDs of DVD's wilt kunnen lezen of branden, moet je een externe USB optische drive kopen.Hoe kan ik er dingen op aansluiten? Wi-Fi en Bluetooth zijn ingebouwd. Alle iMacs hebben vier USB 3.0 poorten, twee Thunderbolt poorten (niet Thunderbolt 2), een gigabit ethernetpoort, en een sleuf voor een SDXC-kaart.


Als je een FireWire apparaat wilt koppelen, zul je een Thunderbolt-naar-FireWire Adapter moeten gebruiken. USB 2.0 apparaten kunnen gebruik maken van de iMac's USB 3.0 poorten.Hoe snel is het? De iMacs behoren tot de snelste computers van Apple, maar de harde schijven zijn een knelpunt met betrekking tot de prestaties. Als je kunt upgraden naar een Fusion Drive of flashopslag, zul je veel hogere prestaties krijgen. De videoprestaties van de iMac van €1329 voldoen voor games, maar de afzonderlijke grafische kaart die in de andere iMacs zit is veel sneller.De iMac van €1129 heeft een aantrekkelijke prijs, maar je offert veel op wat betreft de prestaties. Onze benchmarks laten een enorm verschil zien tussen de modellen van €1129 en €1329. Zelfs de MacBook Air van 11 inch met 256GB aan flashopslag is sneller dan de iMac van €1129.Aankoopadvies: Voor nieuwe Mac gebruikers is de iMac van €1329 een goed alternatief voor de Mac mini, met betere prestaties. Als prestaties je hoogste prioriteit zijn, overweeg dan een Fusion Drive upgrade, of zelfs een snellere processor. Op een 21.5 inch iMac zou 8GB aan RAM voldoende moeten zijn; maar als je de RAM upgrade kiest bij aankoop van de iMac kan het je later wat gedoe schelen. De iMacs van 27 inch zijn ideaal voor veeleisende gebruikers die zoveel mogelijk snelheid nodig hebben.


Als je al een iMac hebt die minder dan drie jaar oud is, is het lastiger om je een nieuwe iMac aan te raden. Je zult betere prestaties zien, maar je verliest een aantal functies, waaronder de SuperDrive.Wat is het? De Mac Pro is Apple's werkstation. Het is ontworpen voor professionals die een krachtige en flexibele machine nodig hebben.Voor wie is het bedoeld? De Mac Pro is ideaal voor professionals die met applicaties werken die zoveel mogelijk verwerkingskernen gebruiken - applicaties voor videobewerking, beeldbewerking, 3D programma's, enzovoorts.Wat is het addertje onder het gras? De Mac Pro is schaars. Als je er nu meteen eentje bestelt kan het tot wel zes weken duren voordat je nieuwe Mac Pro geleverd wordt. Hopelijk kan Apple de productie binnenkort opvoeren en de levertijd verkorten.Wat zijn de specificaties? Er zijn twee standaardmodellen. De Mac pro van €3049 heeft een 3.7GHz quad-core Xeon E5 processor, 12GB geheugen, en twee AMD FirePro D300 grafische processoren met 2GB aan videogeheugen. De Mac Pro van €4049 heeft een 2.5GHz six-core Xeon E5 processor, 16GB geheugen, en twee AMD FirePro D500 grafische processoren met 3GB aan videogeheugen. Beide modellen hebben 256GB aan flashopslag.



De Mac Pro biedt kopers een aantal aantrekkelijke maatwerk opties. Je kunt tot 64GB geheugen toevoegen, upgraden naar 512GB of 1TB flashopslag, de grafische kaarten upgraden, of de processor upgraden (naar een 12-core CPU).Hoe kan ik er dingen op aansluiten? In tegenstelling tot de vorige Mac Pro heeft de nieuwe Mac Pro geen opties voor het aansluiten van PCI-uitbreidingskaarten of interne opslagapparaten. De nieuwe Mac Pro vertrouwt op zijn zes externe Thunderbolt 2 poorten voor add-ons. Als je een oudere Mac Pro hebt en PCI-kaarten en/of andere drives die je wilt gebruiken, zul je een Thunderbolt expansiechassis voor de externe kaarten moeten kopen en externe behuizingen voor de drives.Wi-Fi en Bluetooth zijn ingebouwd in de nieuwe Mac Pro. Het apparaat heeft 4 USB 3.0 poorten, twee gigabit ethernetpoorten, en HDMI. Audio professionals zouden moeten weten dat de Mac Pro een gecombineerde optische digitale audio input en analoge output aansluitingen heeft. De computer heeft geen FireWire aansluitingen.Hoe snel is het? Apple zegt dat de nieuwe Mac Pro een krachtpatser voor videobewerking is die 4K videobewerking aankan, supersnelle rendering van 3D applicaties biedt, enzovoorts. En dat blijkt ook uit onze eerste tests. Als je Final Cut Pro X gebruikt zul je enorme verbeteringen in de prestaties zien. Als je applicaties gebruikt die gebruik kunnen maken van zoveel mogelijk processorkernen, blinkt de Mac pro pas echt uit.


Als je echter meer een prosument bent in plaats van een professional - iemand die een gevorderde Mac gebruiker is maar geen high-end apps gebruikt - zul je niet veel hogere prestaties tegenkomen. Je bent dan waarschijnlijk beter af met een iMac, vooral als je de iLife apps veel gebruikt. iLife presteert zelfs beter met de processoren in de iMac dan met die in de Mac Pro.Aankoopadvies: Als je professioneel werk verricht en extreme verwerkingskracht nodig hebt, zal je veel aan de Mac Pro hebben. Als je een veeleisende gebruiker bent die geen uitbreidingsmogelijkheden nodig heeft en veel gebruik maakt van iLife in plaats van professionele apps, overweeg dan te kiezen voor een iMac of a MacBook Pro.
Zelfs met deze oplossing moet je nogal wat handelingen met de usb-stick uitvoeren. Zou het niet handiger zijn als je Pi automatisch foto's toont op je lokale netwerk, bijvoorbeeld op je NAS of pc? Maak daarvoor eerst een subdirectory onder /home/pi/pictures aan voor elke Windows-share waarvan je foto's wilt gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld met de opdracht mkdir /home/pictures/pc. Deel dan op je NAS of Windows-pc de directory en noteer het IP-adres en pad, bijvoorbeeld //192.168.0.109/Users/Koen/Pictures. Noteer indien er geen gasttoegang is ook de gebruikersnaam en het wachtwoord.


Om te zorgen dat de netwerkshare automatisch aangekoppeld wordt, voegen we het pad toe aan de lijst. Voer daarvoor de opdracht sudo nano /etc/fstab uit en voeg onderaan deze regel toe: //192.168.0.109/Users/Koen/Pictures /home/pi/pictures/pc cifs guest 0 0. Indien je niet met gasttoegang werkt, gebruik dan /pc cifs username=gebruiker,password=wachtwoord 0 0 aan het einde van de regel, waarbij je uiteraard de juiste waardes invult. Druk op Ctrl+O en Ctrl+W, voer de opdracht sudo apt-get install cifs-utils uit en een herstart. Daarna verschijnen ook de foto's van de netwerkshare.Het schermpje is met een fragiele platte kabel met een besturingsbordje verbonden. Wees voorzichtig. Je kunt het besturingsbordje aan het scherm vastlijmen als je ongelukken wilt vermijden. Sluit de ene kant van de videokabel op het besturingsbordje aan. Aan de andere kant heb je twee connectoren. Je hebt er maar één nodig: sluit die op het koppelstuk aan, dat je op de RCA-connector van de Pi aansluit.De videokabel heeft een rood en een zwart draadje, waarmee het besturingsbordje stroom krijgt. Ontdoe beide draadjes op hun uiteinde van de isolatie en steek ze in de schroefklemmen van het DC-koppelstuk: de rode in de plus en de zwarte in de min. Schroef de klemmen dicht en steek de andere kant van de connector in de DC-voedingsadapter. Sluit nu de andere kabels van je Raspberry Pi aan en start het computertje op.



  1. http://dovendosi.gratisblog.biz/

  2. http://dovendosi.kinja.com/

  3. http://dovendosi.bravesites.com/blog
Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia