JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
Computer Support Blog
Essensial Software for Web Based Support
HP Server and Desktop
HP ILO - Remote Tech-Support Software
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.fr-batterie-portable.com


http://www.fr-batterie-portable.com/dell.html
 

Accu PANASONIC EY6225CQ


By Zdziarski at 2017-10-19 22:25:08

Je zou verwachten dat naarmate apparatuur verouderd is, tot aan het einde of voorbij de levensverwachting, er meer problemen ontstaan in onderhoud. Maar niets blijkt minder waar, zo zegt leverancier Dimension Data naar aanleiding van een eigen onderzoek.De gemiddelde reparatietijd van ict-apparatuur is 3,4 uur, waarbij nieuwere apparaten 48 minuten meer nodig hebben om weer te werken en verouderde apparatuur de minste reparatietijd kosten, namelijk 42 minuten korter dan het gemiddelde. Echt obsolete devices zitten met 3,3 uur reparatietijd nog onder het gemiddelde. Dimension Data is verrast door die uitkomsten.Verder valt op dat het hebben van onderhoudscontracten met leveranciers nauwelijks de eigen IT-afdeling ontlast. Van alle gemelde incidenten bij een servicecenter van een leveranciers is slechts 16 procent direct gerelateerd aan het product van die leverancier.


Verder gaat het vooral om menselijke fouten, storingen bij de internet- of telecomprovider en omgevingsfactoren als stroomuitval. "Bijna een derde van alle incidenten - zes procent configuratiefouten en 26 procent menselijke fouten - is vermijdbaar", zegt Dimension Data.Sommige notebooks zoals Apples meeste recente MacBooks zijn zo dun dat er geen ruimte is voor een netwerkaansluiting. Wil je toch aan de slag met een gigabitnetwerkverbinding en heeft je notebook een usb3.0-poort, dan kun je gebruik maken van Eminents EM1017 USB 3.0 Gigabit Netwerkadapter.De Eminent EM1017 USB 3.0 Gigabit Netwerkadapter is vervaardigd uit wit glanzend kunststof en lijkt waarschijnlijk niet geheel toevallig veel op soortgelijke adapters van Apple. Apples MacBook Pro en MacBook Air zijn uiteraard bekende notebooks die geen netwerkaansluiting hebben. Ook als je een notebook hebt met een netwerkaansluiting die enkel 100 Mbit/s haalt is dit een interessant product.


De netwerkadapter is compatibel met Windows en OS X. Wel is er op beide besturingssystemen een stuurprogramma noodzakelijk. Deze worden meegeleverd op een cd. Dat is niet heel handig, want een notebook zonder netwerkaansluiting is doorgaans ook niet voorzien van een dvd-speler. Gelukkig kun je de stuurprogramma's downloaden vanaf de website van Eminent zelf. Onder Windows is dat overigens niet noodzakelijk en wordt automatisch een geschikt stuurprogramma gevonden. Uiteraard moet je pc of notebook daarvoor wel op een andere manier zoals via wifi met internet verbonden zijn. De adapter wordt herkend als een ASIX AX88179 USB 3.0 naar Gigabit Ethernet-adapter. ASIX is de leverancier van de gebruikte chip.Over de werking van de EM1017 kunnen we kort zijn: die is prima. Als we de adapter aansluiten via een usb3.0-poort, dan halen we een snelheid van 921 Mbit/s waarmee we kunnen stellen dat de adapter gigabitsnelheden haalt. Als we hem aansluiten op een usb2.0-poort, dan rapporteert Windows nog steeds dat we een gigabitverbinding hebben. Doen we echter een snelheidstest, dan zien we een doorvoersnelheid van 257 Mbit/s. Dat is logisch, want de snelheid wordt beperkt door de usb2.0-poort. Toch het prettig dat er niet wordt teruggevallen op een 100 Mbit/s-verbinding, maar dat de grenzen van de usb2.0-poort worden opgezocht.



Eminents EM1017 USB 3.0 Gigabit Netwerkadapter doet wat hij belooft en verandert een usb3.0-poort in een gigabitnetwerkaansluiting. Ook als je een usb2.0-poort hebt, is de adapter nog steeds interessant en haalt hij een snelheid van 257 Mbit/s. Zoek je echter een goedkoop alternatief voor Apples netwerkadapters, dan is het wellicht jammer dat de EM1017 net zoveel kost als Apples eigen netwerkadapters. Een voordeel ten opzichte van de adapters van Apple is dat Apple alleen een gigabit netwerkadapter via Thunderbolt biedt waarmee je waarschijnlijk weinig kan op eventuele andere computers. Apples usb-adapter is dan weer beperkt tot een snelheid van 100 Mbit/s waardoor er zeker een markt is voor Eminents oplossing.Windows is een besturingssysteem dat zo nu en dan wat onderhoud nodig heeft. Wanneer je dat niet doet, is een traag systeem met lange wachttijden het gevolg. We hebben dertien slimme tips voor je verzameld waarmee je het besturingssysteem optimaliseert.
Zodra je te maken krijgt met een trage pc, wil je natuurlijk de prestaties van het besturingssysteem meteen verbeteren. Met de probleemoplosser Prestaties achterhaal je in Windows 7 vlot welke instellingen je op dit gebied het beste aanpast. Open het Configuratiescherm en klik onder Systeem en beveiliging op Problemen detecteren en oplossen. Kies daarna onderaan voor Zoeken naar problemen die de prestaties beïnvloeden.


In het nieuwe venster klik je op Volgende, waarna Windows problemen opspoort die de snelheid van je pc onderdrukken. Welke instellingen je krijgt voorgeschoteld, is afhankelijk van het systeem. Zo zegt de probleemoplosser wellicht dat er momenteel te veel gebruikers bij de pc zijn aangemeld of dat er verschillende zware programma's tegelijk geopend zijn. Verder zorgen visuele effecten en een zuinig energieschema mogelijk voor mindere prestaties. Bevestig met Deze reparaties als administrator uitvoeren om de gevonden problemen direct op te lossen.Tip 01 Windows vertelt je met welke instellingen je de prestaties verbetert.In Windows Vista, 7 en 8 zijn er zeer veel fraaie effecten aanwezig die de gebruikersinterface behoorlijk opleuken. Je pc verzet veel rekenwerk om alle grafische tierelantijntjes op je scherm te tonen. Als je merkt dat je computer traag reageert binnen Windows, is het verstandig om de visuele effecten volledig of gedeeltelijk uit te schakelen. De processor heeft dan meer rekenkracht over voor overige taken. Start het Configuratiescherm op en navigeer achtereenvolgens naar Systeem en beveiliging / Systeem / Geavanceerde systeeminstellingen.


Bij het onderdeel Prestaties klik je daarna op Instellingen. Via de optie Beste Prestaties zet je alle grafische effecten uit. Bevestig met Toepassen. De gebruikersinterface is meteen veel minder aantrekkelijk. Via Aangepast kun je er ook voor kiezen om zelf de gewenste visuele effecten te selecteren. Sluit het venster ten slotte met OK.Tip 02 Je bepaalt zelf welke visuele effecten je in Windows Vista, 7 of 8 wilt gebruiken.Op de achtergrond van je pc draaien allemaal services die mogelijk een zware belasting vormen voor je pc. Open de zoekfunctie van Windows en typ het commando msconfig. Druk vervolgens op Enter. Navigeer naar het tabblad Services. Je vindt hier een waslijst met applicaties die actief zijn. Vink de optie Alle Microsoft-services verbergen aan. Services die je niet altijd gebruikt, kun je uitschakelen door de vinkjes te verwijderen. Belangrijk is dat je wel weet wat de functie hiervan is.


Sommige zijn namelijk zeer belangrijk voor de werking van Windows. Zet dus nooit zomaar iets uit! Gebruik desnoods een zoekmachine om de functie van een bepaalde service te achterhalen. Na afloop klik je op Toepassen. Kijk ook even onder het tabblad Opstarten welke programma's er automatisch met Windows opstarten. Ook die zorgen namelijk voor vertraging. Probeer alleen software en drivers te activeren die je altijd nodig hebt, zoals een virusscanner of applicatie voor je netwerkkaart. Sluit het venster met OK / Opnieuw opstarten.Voor de snelheid van je pc is het zinvol om het gebruik van zware software zoveel mogelijk te beperken. In Windows Taakbeheer zie je gemakkelijk welke programma's veel werkgeheugen opeisen. Op trage pc's is er misschien zelfs sprake van een geheugenlek! Druk de toetscombinatie Ctrl+Shift+Esc in en bekijk welke programma's je allemaal hebt geopend. Open het tabblad Processen en controleer in de kolom onder Geheugen welke ruimtevreters er in Windows actief zijn.In de beschrijving zie je meestal bij welk programma het proces hoort. Wanneer een bepaald proces een beroep doet op veel RAM, kun je overwegen om het bijbehorende programma te verwijderen of te vervangen door een alternatief. Soms helpt een software-update om het geheugengebruik van een geheugenvreter terug te dringen.



Op YouTube heb je vast weleens filmpjes gezien met de interface van een iPhone of iPad. Denk aan de demonstratie van een app, een bepaalde instelling of spectaculaire actie van een game. Maar hoe maak je zo'n video? Bijvoorbeeld met Reflector, dat het beeld live naar een Mac of pc streamt.Het kan handig zijn om het scherm van een iPhone of iPad te tonen op een computer. Bijvoorbeeld voor een demonstratie. Standaard kan dit niet, maar er zijn wel apps voor zoals Reflector (een tegenhanger van Screen Stream voor Android). Je kunt hiermee niet alleen één of meerdere apparaten live weergeven op je computer, maar de beelden ook vastleggen in een video. Lees ook: 10 dingen die je nog niet wist over je iPhone.Het doorgeven van beelden naar een pc of Mac is vrij eenvoudig. Eerst moet het programma (10 MB) gedownload en geïnstalleerd worden. Daarna start je het en ... gebeurt er niets. Nu moet namelijk de verbinding nog gemaakt worden vanaf de iPhone of iPad.


Reflector werkt via AirPlay, waarmee je het scherm van je iPhone of iPad live op je computerscherm kunt tonen.Daar heb je overigens geen app voor nodig. Je maakt verbinding via wifi en AirPlay, dat je kunt inschakelen via het Controlecentrum (in iOS 7: van beneden naar boven vegen, in iOS 6: dubbelklikken op de thuisknop en dan naar links vegen). Onder AirPlay vind je jouw computer terug. Wanneer je hierop klikt en kiest voor Mirroring zal de interface direct op je computerscherm verschijnen. Ook het geluid wordt automatisch doorgeschakeld.Reflector kent een hoop instellingsmogelijkheden. Zo wordt het beeld van je iPhone of iPad op je computer weergegeven in een venster met de rand van een iPhone of iPad. Zowel het type (bijvoorbeeld een iPad Air of klassieke iPad) als de kleur is in te stellen. Je kunt aangeven of het venster altijd zichtbaar moet zijn (Always on top), wat de omvang is (ware grootte of schermvullend) en of de weergave horizontaal of verticaal moet zijn. Ook kun je een andere naam voor je computer opgeven en eventueel een wachtwoord als niet iedereen verbinding mag maken.


Een opname start en stop je via het menu of een sneltoets en na de opname vraagt het programma je direct waar en onder welke naam je de video wilt opslaan (met of zonder schermrand).Reflector doet precies wat het moet doen. Het is no-nonsense, betaalbaar en bevat voldoende instellingsmogelijkheden. Het is daardoor een ideaal programma om je iPhone of iPad in je computer te integreren, om apps te kunnen draaien, demonstreren of video's op te nemen.Wanneer het werkgeheugen van je computer bezet is, gebruikt Windows een klein stukje van je harde schijf als virtueel geheugen. Vergeleken met het werkgeheugen is dat aanmerkelijk trager. Je dient daarom te zorgen dat zo min mogelijk programma's noodgedwongen een beroep doen op het virtuele geheugen. Beperk daarom het aantal programma's dat je gelijktijdig binnen Windows hebt draaien.Zeker wanneer de pc weinig RAM heeft, is het niet altijd mogelijk om het gebruik van virtueel geheugen te vermijden. Krijg je regelmatig een waarschuwing dat er onvoldoende virtueel geheugen aanwezig is? In dat geval vergroot je handmatig het wisselbestand. Open het Configuratiescherm en ga naar Systeem en beveiliging / Systeem / Geavanceerde systeeminstellingen. Klik onder Prestaties op Instellingen. Open daarna het tabblad Geavanceerd en klik onderaan op Wijzigen. Er verschijnt een nieuw venster waarin je instellingen voor het virtuele geheugen wijzigt. Haal het vinkje weg voor Wisselbestandsgrootte voor alle stations automatisch beheren. Kies voor Aangepaste grootte en vergroot naar eigen inzicht het virtuele geheugen. Stel achter Begingrootte en Maximale grootte dezelfde waarde in.



  1. http://www.bloghotel.org/enablesyou/

  2. http://blogsinn.com/?w=retrouve3

  3. http://yaplog.jp/retrouve3/
Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia