JasmineCorp Blogs Cannot open jcsearch.dbCannot open jcsearch_time.db
Updated Blogs
Effective Way to make money Online – Email Marketing
How to Choose the Best Earrings for all Occasions
OBD2Tuner.net Xhorse Condor XC-009 Key Cutting Machine Condo
60$off Fabulous summer cheap womens dresses online is on sa
More .....


Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.fr-batterie-portable.com


http://www.fr-batterie-portable.com/dell.html
 

Accu BOSCH BH1214MH


By Zdziarski at 2017-10-10 22:40:21

Tijdens de presentatie beloofde Microsoft ook een testversie vrij te geven, waarbij gevorderde ontwikkelaars en gebruikers vast een eerste indruk kunnen opdoen van Windows 10. Deze testversie is inmiddels te downloaden en te installeren, maar zit nog wel vol met onvolkomenheden en foutjes. Op de volgende pagina's leggen we je uit hoe je de testversie zelf installeert. Tijdens de installatie liepen we zelf ook tegen wat onverklaarbare vastlopers en foutmeldingen aan. Voorkom dus ellende en zorg voor een goede back-up voordat je Windows 10's testversie installeert.Windows 8 betekende ook de introductie van de charms-balken. Grote vlakken die over de rechterzijkant van het scherm schuiven als je op het bureaublad verbinding wilt maken met wifi of als je simpelweg aan de rechterkant van het scherm met je muis hangt. Voor touchscreen-apparaten werken deze charms heel natuurlijk. Met een muis en toetsenbord is het wat vreemd. Al voor de aankondiging van Windows 10 gingen geruchten dat de charms zouden verdwijnen. Maar ook dit is iets waar Microsoft nog naar moet kijken om Windows 10 weer wat natuurlijker aan te laten voelen met een muis en toetsenbord.


De scheiding tussen Control Panel en PC settings is nog erg verwarrend.Ondanks de paar puntjes waar nog aan gewerkt moet worden, zijn er ook nieuwe zaken terug te vinden in Windows 10. Geen grote veranderingen, wat ook logisch is als je juist een zo'n vertrouwd mogelijke omgeving wilt bieden. Bijvoorbeeld in de Verkenner. Deze heeft een soort startpagina gekregen, waarin snelkoppelingen naar favoriete en veel bezochte locaties op je schijf staan, evenals een lijst met bestanden die je onlangs hebt geopend.De zoekfunctie zit door het uitvallen van het Startscherm in het bureaublad verwerkt. Naast de startknop is een vergrootglasicoontje te vinden dat direct een zoekveld opent, waarmee je erg snel bestanden, programma's en instellingen opent. Ook kan je ermee op het web zoeken via de Bing-zoekmachine. Helaas is het niet mogelijk om te zoeken met de kwalitatief betere zoekmachine van Google.


Eigenlijk biedt Windows 10, naast enkele eigen vernieuwingen, vooral het vertrouwde van Windows 7 met de goede elementen van Windows 8. Want ondanks dat Windows 8 een niet al te beste reputatie heeft, was dat vooral te wijten aan de tweeledige interface en het omslachtig schakelen tussen het nieuwe startscherm en het bureaublad, waarbij veel basisfuncties ook nog eens verstopt leken te zitten. Windows 8's taakbeheer, verkenner, applicatie(-winkel), razendsnelle opstarttijd en lichte systeemeisen zijn duidelijke verbeteringen ten opzichte van Windows 7. Deze zien we daarom gelukkig weer terug in Windows 10.De systeemeisen voor Windows 10 zijn hetzelfde als voor Windows 8. 1 GB RAM voor de 32 bit-versie, 2 GB RAM voor de 64 bit-versie. Tenminste 16 GB aan beschikbare opslagruimte en een 1 GHz-processor.De presentatie en onze eerste indruk van Windows 10 maken één ding duidelijk: Microsoft wil weer een werkomgeving bieden die vertrouwd aanvoelt. Om dit te bereiken zijn alle vertrouwde Windows-elementen terug op hun plek. Vrijwel alle vervreemdende onderdelen uit het impopulaire Windows 8 zijn losgelaten en Microsoft laat hiermee ook zien dat het zo snel mogelijk de deur achter Windows 8 wil dichttrekken, net zoals het bedrijf deed met Windows Vista. De hardnekkige (maar nog niet bevestigde) geruchten dat Microsoft van plan is om Windows 10 gratis beschikbaar te maken voor Windows 8-gebruikers, benadrukken dat.


In de eerste testversie van het besturingssysteem merken we wel dat enige plooien nog gladgestreken moeten worden. Zoals de instellingenvensters, charms-balken en het app- aanbod. Ondanks dat zijn we alvast voorzichtig enthousiast over Windows 10 en de nieuw ingeslagen weg.Veel gevorderde Windows-gebruikers zullen de vlag uithangen: de opdrachtprompt in Windows 10 kan eindelijk toetsenbordcombinaties zoals Ctrl+V gebruiken! Dit moet je echter wel eerst aanzetten. Ga hiervoor naar het commandovenster (druk op start en typ Command Prompt gevolgd door Enter). Klik linksboven in de balk op het zwart/witte icoontje en kies Properties. Ga naar het tabje Experimental en plaats een vinkje bij Enable experimental console features (applies globally) en een vinkje bij Enable new Ctrl key shortcuts. Tot onze teleurstelling werkte de snelkoppeling Ctrl+Z, om de laatste actie ongedaan te maken, helaas niet.Een nieuwe Windows-versie betekent nieuwe functies en nieuwe toetsenbordcombinaties om deze functies te gebruiken. De Alt+Tab-toetscombinatie hebben we al verteld in tip 3. Met de Window-stoets+PijltjeNaarLinks of -PijltjeNaarRechts koppel je een venster vast aan de zijkant. Ctrl+Windows-toets+D maakt een nieuw virtueel bureaublad, Ctrl+Windows-toets+F4 sluit je huidige virtuele bureaublad. Om (ten slotte) te schakelen tussen virtuele bureaubladen gebruik je de toetscombinatie Ctrl+Windows-toets+ PijltjeNaarLinks of -PijltjeNaarRechts.Tijdens de perspresentie van Windows 10 werd er op gehamerd dat Microsoft erg graag feedback van de gebruikers krijgt, om zo het besturingssysteem te optimaliseren. Wanneer je Windows 10 gebruikt, zul je merken dat zo nu en dan een vraag wordt gesteld in een soort pop-up-app. Als je de app Windows Feedback start, kun je uitgebreider laten weten wat je van Windows 10 vindt en hoe het verbeterd kan worden. Er zijn veel categorieën waarover je je mening kunt geven. Van recent gebruikte toepassingen, tot Windows algemeen of specifieke onderdelen. Windows kan alleen maar beter worden van feedback!Microsoft CEO Satya Nadella ziet in dat er fouten zijn gemaakt bij de gebruikservaring van verschillende apparaten draaiend op Windows 8. Maar, zo stelt de Microsoft-baas, "we boeken goede vooruitgang."
Microsoft geeft ruiterlijk toe dat Windows 8 ook wat betreft het bedrijf zelf geen optimale gebruikservaring kent. Bedrijven en consumenten wisten dat al langer. CEO Satya Nadella is echter vol vertrouwen over Windows 10, dat op drie hoofdlijnen beter zal zijn. "Laten we eerlijk zijn, we hebben een aantal dingen fout gedaan in Windows 8", aldus Nadella op het Gartner Symposium in Orlando waar Business Insider verslag van doet.


Het à la Vista overslaan van Windows 8 door gebruikers gaat echter goedgemaakt worden met het nieuwe Windows, denkt Nadella. "Er zijn drie dingen waaraan we denken bij het verbeteren van Windows. We moeten de gebruikservaring perfect krijgen. Dat betekent niet één gebruikservaring voor alle form factors maar samenhang die klopt bij het gebruik van één van die apparaten."De andere twee zaken die de Microsoft-baas noemt zijn het IT-component ("identity packaging, device-management en databeveiliging juist krijgen") en de ontwikkelaar die universeel app-platform krijgt voorgeschoteld.Windows 8 kent een schamel marktaandeel van zo'n 12 procent, tegenover circa 24 procent voor XP en ruim 50 procent voor Windows 7. Die laatste groep moet dan ook verleid worden om snel over te stappen op Windows 10, dat gepland staat voor medio 2015. "Ik heb vertrouwen in de vooruitgang die we boeken, zeker voor de Windows 7 upgrade naar Windows 10."Is het niet handig om je toestel gewoon te laten liggen als je het in de verte hoort trillen? Of om je Android vanaf je pc op te sporen als je hem kwijt bent? Je kunt je Android-apparaat vanaf je pc op afstand besturen. We gaan hiervoor aan de slag met apps en ingebouwde elementen van Android.


Waarschijnlijk ben je al bekend met toepassingen waarmee je op afstand je pc overneemt, bijvoorbeeld via mobiele applicaties. Maar het kan ook andersom: via je pc stuur je dan je Android-smartphone of -tablet aan.We beginnen met Pushbullet. Deze applicatie is in eerste instantie bedoeld om bestanden tussen je Android-apparaten en je pc te versturen. Maar de app heeft ook nog een andere handige functie: het toont je meldingen op je pc. Wanneer je bijvoorbeeld een e-mail of WhatsApp-bericht ontvangt, zie je dat meteen omdat er een meldingsvenstertje rechtsonder uit het systeemvak omhoog schuift. Hiervoor heb je een Chrome-browserextensie nodig op je pc en een applicatie op je Android-toestel. De Chrome-extensie vind je hier en de app kun je vinden op deze website.Installeer beide en open de Pushbullet-browserextensie door op het kogel-icoontje rechtsboven in de browser te drukken. Pushbullet vraagt vervolgens in te loggen met je Google-account. Zorg ervoor dat je inlogt met het account dat je ook gebruikt op je Android-apparaat. Vervolgens verschijnt een scherm van waaruit je pushes kunt verzenden naar apparaten en vrienden. Dit laten we even voor wat het is.Met de Play Store van Google is het heel eenvoudig om apps vanaf de browser van je pc op je Android-apparaat te installeren. Navigeer naar http://play.google.com en log in via de blauwe knop rechtsboven. Zoek vervolgens een leuke app uit, druk op Installeren, controleer de machtigingen die de app vraagt, selecteer je Android-apparaat waarop je de app wilt installeren en druk nogmaals op Installeren. Je Android downloadt en installeert nu zelf de app.Start de app op je Android-toestel en log in met je Google-account. In het linkermenu verschijnen de apparaten waar je bestanden naartoe kunt sturen en ontvangen. Dat kunnen je andere Android-apparaten zijn die ook zijn aangemeld, maar ook apparaten van vrienden. Ook vind je hier Chrome terug. Dat is je computer waarmee je je net in de Chrome-browser hebt aangemeld.Om meldingen van je Android-apparaat te ontvangen in Chrome op je pc, druk je op de menuknop rechtsboven in de app en kies je Instellingen. Druk vervolgens op Meldingen synchroniseren in-/uitschakelen en plaats in het Android-instellingenvenster een vinkje bij Meldingen synchroniseren. Vanaf nu verschijnen meldingen op je smartphone of tablet in de rechteronderhoek van je beeldscherm.Van sommige apps hoef je geen melding te ontvangen op je pc. Bijvoorbeeld als je op je Android-apparaat hetzelfde e-mailaccount synchroniseert als in Outlook op je pc. Een dubbele melding in dezelfde hoek van het scherm bij een e-mailbericht van zowel Outlook als Pushbullet is een beetje te veel van het goede. Dit kun je uitschakelen door in de melding op de pc op Disable mirroring of E-mail te drukken. Ook kun je in de Pushbullet-app op je Android, apps uitsluiten in de instellingen zodat deze meldingen niet op je pc binnenkomen. Tevens kun je hier aangeven of meldingen alleen gesynchroniseerd mogen worden via een wifi-verbinding en of je meldingen ook wilt synchroniseren naar je andere Android-apparaten.


Je meldingen op je pc ontvangen is één ding, maar om je Android daadwerkelijk vanaf je pc aan het werk te zetten, komt AirDroid van pas. Installeer en open de app en meld je aan met een account. AirDroid vraagt je of je er behoefte aan hebt om de Telefoon vinden-functionaliteit in te schakelen. Voor deze cursus maken we hier geen gebruik van. Nadat de app is opgestart en aangemeld krijg je in het hoofdscherm een webadres te zien (http://web.airdroid.com) en een IP-adres. Je kunt nu verbinding maken tussen je pc en Android-toestel. Open op je pc de browser en voer één van de twee adressen in. Het IP-adres volstaat als je Android-apparaat en je pc op hetzelfde netwerk zitten, de website legt een verbinding via het internet aan. Wanneer je voor de eerste keer verbindt, moet je op je Android-tablet de pc nog wel even autoriseren. Hiervoor verschijnt een melding als je de verbinding legt.


Je Android-toestel als bureaublad in de browser van je pc.Je krijgt nu in je browser een interface te zien die lijkt op een pc-besturingssysteem. Hierin vind je alles uit je Android-apparaat terug. Je hebt direct overzicht over je verbinding, beschikbare opslagruime en accustatus. Ook zie je rechts een gereedschapskistje waarvandaan je onder andere bestanden en links naar je Android stuurt. Bovenin vindt je een zoekveldje om in de Play Store apps op te zoeken. Het interessantst zijn echter de icoontjes die op het bureaublad staan. Dit is de ultieme gereedschapskist om je Android volledig handsfree te besturen! We nemen enkele mogelijkheden met je door.Met Berichten kun je je sms'jes lezen en zelfs sms-berichten versturen. Applicaties kun je gebruiken om apps te verwijderen of de apk-installatiebestanden van geïnstalleerde apps op je pc te downloaden. Tevens is het mogelijk om apps te installeren buiten de Play Store om met dezelfde soort (apk-)bestanden. Foto's gebruik je om foto's van je apparaat te openen en naar je pc te downloaden, of vanaf je pc op je Android te zetten. Hetzelfde geldt voor Muziek en Video's. Beltonen gebruik je om de ringtone en het meldingsgeluid van je Android te wijzigen (eventueel met een lokaal bestand van je pc). Oproepen geeft je telefoongespreksgeschiedenis weer en maakt het mogelijk om een telefoongesprek te starten. Helaas is het niet mogelijk om het daadwerkelijke gesprek met je pc over te nemen, dus als je via AirDroid een gesprek start, moet je snel je smartphone oppakken. Contacten spreekt voor zich en toont je contactenlijst.  1. http://support.viralsmods.com/blog/main/2191940/

  2. http://dovendosi.microblr.com/

  3. http://www.getjealous.com/dovendosi
Permalink | Comments (0)

CommentsTo add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia