JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
Computer Support Blog
Essensial Software for Web Based Support
HP Server and Desktop
HP ILO - Remote Tech-Support Software
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.fr-batterie-portable.com


http://www.fr-batterie-portable.com/dell.html
 

Dell Latitude E6430 ATG Battery www.all-laptopbattery.com


By Zdziarski at 2017-11-03 21:38:58

Het kan nog tot 2015 duren voordat de eerste apparaten en computers met USB 3.1/Type-C op de markt komen. De standaard moet deze zomer nog geratificeerd worden. Daarna duurt het enkele maanden voordat fabrikanten de nieuwe standaard in hun productontwerpen verwerkt hebben.Je kunt Windows 8.1 een heleboel dingen verwijten, maar één ding dat je niet over Microsofts nieuwste besturingssysteem kunt zeggen is dat er een gebrek is aan web integratie. Het kent een diepe integratie met Bing, OneDrive, en andere online Microsoft-diensten. Maar misschien wil je dit wel niet...
Niet iedereen is echter verzot op de cloud. Je zou alleen een lokale account kunnen gebruiken om Microsoft zo ver mogelijk bij je PC weg te houden, maar veel van Microsoft's diensten zijn eigenlijk best nuttig. Wat als je slechts enkele van deze diensten wilt inschakelen? Hier bespreken we hoe je Bing's en OneDrive's diepe wortels in je systeem individueel kunt afhakken, samen met wat informatie over hoe je ervoor kunt zorgen dat algemene Windows apps niet over je virtuele schouder meekijken.Een deel van de uitgebreide zoekfunctie van Windows 8.1 in de moderne gebruikersinterface, Smart Search genaamd, bevat resultaten van Bing.


Als je zoekt naar iets wat niet exact overeenkomt met een bestand, optie, of programma dat al op je PC staat, opent Windows 8 Bing Smart Search, met zowel lokale zoekopdrachten als op het web en binnen je Windows 8 apps zelf naar de term. De resultaten worden dan netjes bijeengebracht in een handige, gelikte interface. Het is een nuttige functie, maar het nadeel is dat er een deel van de lokale zoekdata op je PC naar Microsoft verzonden wordt om Smart Search te laten werken.Als je liever niet wilt dat Bing resultaten gemengd worden met je PC-gebaseerde zoekopdrachten kun je Bing eenvoudig dumpen. Open de Settings charm door op de Windows-toets + I te drukken. Ga vervolgens naar Change PC settings > Search and apps > Search.Druk op klik daarna op de schuifbalk Get search suggestions and web results from Bing zodat deze op off komt te staan. Als je Bing resultaten wilt toevoegen, maar ze liever niet gepersonaliseerd wilt hebben op basis van je zoekgeschiedenis en de locatie van je PC, druk dan op de knop naast Don't get personalized results from Bing onder Your search experience.



Windows 8.1 heeft diepe OneDrive integratie die vrijwel alles tussen meerdere PC's kan synchroniseren, van veelgebruikte bestanden en mappen tot je Internet Explorer tabbladen en instellingen, tot je desktopachtergrond en startscherm apps. Hoewel de meeste opties standaard zijn ingeschakeld, biedt Microsoft zeer granulaire bedieningsmogelijkheden voor synchronisatie met OneDrive, dus het is helemaal aan jou hoeveel je in de cloud wilt stoppen.Om je instellingen aan te passen, open de Settings charm en ga naar OneDrive > Sync settings.Hier vind je een pagina vol met al je gepersonaliseerde synchronisatie instellingen. Neem de lijst door en schakel alles wat je niet wilt synchroniseren uit door op de schuifbalk die eronder staat te drukken of te klikken. Als je op zoek bent naar de optie die ervoor zorgt dat geen enkele persoonlijke instellingen tussen PC's gesynchroniseerd worden, schakel dan de schuifbalk bovenaan uit met het onderschrift Sync your settings on this PC.Maar we zijn nog niet klaar. Ga nu terug naar het OneDrive hoofdmenu en druk of klik op File storage. Schakel de schuifbalk met de naam Save documents to OneDrive by default uit om te voorkomen dat je bestanden automatisch naar de cloud worden opgeslagen.


Ga vervolgens terug naar het OneDrive hoofdmenu en kies Camera roll. Selecteer de knop naast Don't upload photos. Zorg er ook voor dat de schuifbalk bij Automatically upload videos to OneDrive is uitgeschakeld. Deze foto instellingen zijn voornamelijk van toepassing op tablet eigenaren en de weinige PC eigenaren die ook graag veel foto's maken met hun webcam.Maar het is niet alleen Microsoft's cloud waar je je zorgen over moet maken. Moderne interface apps kunnen ook om data over jou en je PC vragen. Deze instellingen kun je aanpassen door de Settings app weer te openen en Privacy > General te selecteren.Hier kun je bepalen wat apps van derden kunnen benaderen, waaronder je accountgegevens, "advertising ID" voor gepersonaliseerde ads, en automatische suggesties wanneer je aan het typen bent.Wat je ook besluit in of uit te schakelen op deze pagina, ik raad ten zeerste aan dat je het SmartScreen filter aan laat staan voor het geval een app ooit zou proberen om je naar een kwaadaardige website te leiden.Ga vervolgens terug naar het privacy hoofdmenu en selecteer Location. Schakel de schuifbalk bij Let Windows and applications use my location uit. Je kunt er ook voor kiezen om specifieke apps ervan te weerhouden om je locatie te benaderen. Bedenk wel dat apps voor het weer, het nieuws, en kaarten zonder beschikbare locatiediensten vaak niet meer zo handig in het gebruik zijn als eerst.
Zonder Windows 8.1 Update 1 krijgen gebruikers van het besturingssysteem geen patches meer. Dat maakt Microsoft woensdag bekend. Hierdoor kunnen gebruikers van de huidige versie van Windows 8.1 in de problemen komen.



Microsoft heeft bevestigd dat gebruikers van Windows 8.1 hun besturingssysteem moeten opwaarderen met Update 1. Zonder die nieuwste versie krijgen ze geen patches meer, te beginnen met de eerst komende Patch Tuesday, volgende maand.Microsoft zegt dat Update 1 de nieuwe "service baseline" is, dus het fundament waarop nieuwe updates en patches hun basis vinden. Gebruikers die om een of andere reden niet zijn geupgrade volgende maand, zullen merken dat de patches als "niet toepasbaar" worden gekwalificeerd bij het updateproces. Dat betekent dat die besturingssystemen geen beveiligingsupdates meer krijgen en kwetsbaar worden voor kwaadwillenden.Degenen die heel Windows 8.1 aan hen hebben laten voorbijgaan, zijn veilig: Windows 8 krijgt nog wel patches. Maar zakelijke gebruikers moeten opletten op Windows Server 2012 R2. Ook daarvoor is een grote update beschikbaar en ook die moet worden geinstalleerd voordat de patchcyclus weer kan worden gevolgd.Seed is een concept dat het liefste al je mobiele digitale apparaten vervangt, en meer. Seed draait op Ubuntu en zou, met wat hulpstukken, een smartphone, tablet, laptop, desktop en smart TV in één moeten zijn.


Alle apparaten gebruiken zo één enkele processor en data staat altijd centraal opgeslagen. Seed is een ontwerp van de Zuid-Afrikaanse informaticastudent Nick Rout en moet op het open source-besturingssysteem Ubuntu gaan draaien.Rout gaat in de basis uit van een smartphone, vergelijkbaar met de geflopte PadFone 2 van Asus of de Ubuntu Edge, een nooit verschenen smartphone met ingebouwde pc-omgeving voor gebruik op een monitor. Seeds smartphone kan met behulp van een magneetje telkens in een dock worden geplaatst waardoor het een tablet, laptop, desktop of zelfs smart TV wordt.Gebruikers van verschillende apparaten zetten vandaag de dag vrijwel allemaal de cloud in voor synchronisatie. Maar bij Seed wordt alles lokaal gesynchroniseerd via de smartphone, wat ontwerper Rout als voordeel ziet.Daardoor heb je volgens hem al je apps op al je apparaten. De volgende stap is een gezamenlijke app-winkel, dezelfde bestanden en instellingen op al je apparaten en natuurlijk slechts één databundel. In de video legt Rout zijn concept, dat voorlopig nog in de ontwerpfase zit, uit. Daarbij vraagt hij ook iedereen om zelf met toepassingen te komen:


Als je graag werkt in de bureaubladomgeving en ook Windows 8.1-apps wilt gebruiken, kun je veelgebruikte apps eenvoudig van je startscherm naar je bureaubladomgeving krijgen. Ga naar je startscherm en klik met de rechtermuisknop op de app, bijvoorbeeld Muziek. Kies Aan taakbalk vastmaken. Het icoontje verschijnt nu op je taakbalk in de bureaubladomgeving. Lees ook: 19 tips voor Windows 8.1.Tip 01 Plaats een app als een icoontje op de taakbalk van je bureaubladomgeving.Nieuwe apps zijn eenvoudig te installeren via de tegel Store. Deze 'winkel' van Microsoft herbergt een schat aan gratis apps. Er zijn ook betaalde apps, het werkt eigenlijk net als op een smartphone. Vaak kun je betaalde apps wel gratis uitproberen voor een beperkte periode. Om je weg te vinden in de overvloed aan apps heeft de vernieuwde Store een aantal slimme handvaten.Boven in beeld zie je populaire apps bij Populaire hitlijsten en kun je binnen categorieën zoeken. Bij Verzamelingen tref je setjes apps aan die handig zijn voor op het werk, reizen of radio luisteren. De meest essentiële apps vind je in de verzameling De basisbenodigdheden en Aan de slag. Handig om te weten: sinds Windows 8.1 krijgen apps die je recentelijk hebt geïnstalleerd een label Nieuw zodat je ze snel terugvindt in je startscherm.


Tip 02 Kijk bij app-verzamelingen om direct de belangrijkste apps binnen te halen.Veel informatie van je Windows 8.1-computer belandt in je Microsoft-account. Ook de apps die je gebruikt zijn hieraan gekoppeld. Dit is handig omdat je op je volgende computer (of ander Windows 8.1-systeem) weer snel over al je apps kunt beschikken. Benieuwd welke apps er in je Microsoft-account staan? Open Store en klik op Account / Mijn apps. Klik op het dropdownmenu als je wilt zien welke apps er geïnstalleerd zijn op je computer (of juist niet) en op je andere apparaten.Tip 03 Een overzicht van alle apps die je (ooit hebt) gebruikt, staan in je Microsoft-account.Soms is er onduidelijkheid over de namen 'app' en 'bureaublad-programma'. Een Windows 8.1-app is een klein programmaatje dat je installeert via de tegel Store, meestal met slechts één muisklik. De nieuwe app verschijnt vervolgens in je startscherm. Bekende voorbeelden van apps zijn Buienradar, Mail, Agenda, Nieuws, Kaarten en Shazam. Een ander kenmerk van apps is dat ze meestal één 'trucje' kennen, bijvoorbeeld het weer voorspellen of het nieuws van nu.nl tonen.



  1. http://blogcity.jp/page.asp?idx=10057051

  2. http://blogsinn.com/?w=dovendosi

  3. http://yaplog.jp/dovendosi/
Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia